Over ons

MISSIE

Onze missie bij Baardinfo.nl is simpel: Wij willen jou helpen om de beste scheerapparatuur en baardverzorgingsproducten te vinden en tips en kennis te delen over baarden, zodat jij er piekfijn uitziet! Wij doen dat niet alleen door de beste baardtrimmers en scheerapparaten op een rij te zetten, maar daadwerkelijk de producten te testen en opties te selecteren passend bij wat onze bezoekers belangrijk vinden. De keuzes van de scheerapparaten en verzorgingsproducten zijn tot stand gekomen uit een overweging van verschillende factoren, namelijk 1) onze eigen testresultaten; 2) recensies van andere geverifieerde kopers, 3) specificaties en 4) prijs-kwaliteit. Zo proberen wij voor iedereen de beste items te selecteren. Hiernaast delen wij informatie over baardgroei en baardverzorging.

Het Baardinfo.nl Team – Wie we zijn

Baardinfo.nl is opgezet door mannen, voor mannen! Onze namen zijn Albert en Remco, twee baarddragende maten met een passie voor verzorgde baarden. Het laten groeien van een baard is een meesterlijk proces, maar perfectie is niet altijd eenvoudig. Wij geloven dat, met de juiste informatie en equipement, iedereen met baardgroei een mooie baard kan kweken en onderhouden.

Wij beseffen ons dat niet iedereen deze passie deelt. Wij raden dus niet alleen de duurste producten aan, maar ook meer toegankelijke en betaalbare items met een goede prijs-kwaliteit.

Hopelijk is deze website voor mannen met baarden waardevol voor jou en start jouw baardavontuur bij Baardinfo.nl!